Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska Albanija

PITANJE DANA Zastupnici u Saboru staju s radom zbog utakmice: Hoćete li i vi pobjeći s posla?

Berlin: Navijači se okupljaju na Olimpijskom stadionu uoči susreta između Španjolske i Hrvatske
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
19.06.2024.
u 10:18

Mnoge škole već su najavile da će raditi skraćeno, oni koji nisu na godišnjem 'bruse' se da ranije pobjegnu s posla, a i saborski zastupnici će u 15 na pauzu

Druga utakmici u skupini, Hrvatska Albanija počinje u najnezgodnije vrijeme, točno u 15 sati. Ili možda u zgodno, kako se koga pita. Jer idealna je ovo prilika da se skrati radno vrijeme ili nastava. Mnogo je već takvih najava. Iz Ministarstva obrazovanja rekli su kako se utakmica u školama može gledati ako se svi tako dogovore. 

Mnogi poslodavci spremni su pustiti svoje radnike da gledaju utakmicu. One nesretnike koji si već nisu uzeli godišnji odmor zbog Europskog prvenstva. "U privatnom sektoru gleda se efikasnost, gleda se učinkovitost, stoga moramo gledati kako zaposlenicima osigurati da prate naše vatrene, ali isto tako da posao ne trpi", rekla je za Danas.hr glavna tajnica udruge Glas poduzetnika, Branka Prišlić.

I zastupnici u Saboru odlučili su malo skratiti današnje radno vrijeme. Pa će tako od 15 sati uzeti pauzu od dva sata. "Nemojmo sad biti licemjeri, svi gledaju utakmicu. I to što nećemo sat i pol, sat i 45 raditi, neće značajno utjecati na rad Hrvatskog sabora", rekao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković. On će pak utakmici pratiti od kuće. U anketi nam recite koji su naši planovi za danas u 15 sati.

FOTOGALERIJA Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Berlin: Navijači se okupljaju na Olimpijskom stadionu uoči susreta između Španjolske i Hrvatske
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije