'SRPSKA KRAJINA'

Plan Z-4: kako su SAD, Rusija, EU i UN stvarali srpsku državu u Hrvatskoj

03.08.2024.
u 12:52

Iako je 'Srpska Krajina' dobivala status međunarodnog subjektiviteta, Owen i Stoltenberg dodatno su tražili da joj se omogući konfederacija sa Srbijom ili SR Jugoslavijom, a da status istočne Hrvatske ostane neriješen.

Komentara 44

D1
Dinamo 1982
13:09 03.08.2024.

Imali smo "predivne" prijatelje na zapadu, no hvala Bogu na Tuđmanovoj hrabrosti i tvrdoglavosti.

BH
BHHrvat
13:08 03.08.2024.

Ne bi bilo oluje nikad bez zime 94.... To znaju svi hrvati koji osjećaju hrvatsku svojom domovinom bili oni u hrvatskoj ili bih... Ima onih koji žive u hrvatskoj a ne bi voljeli da postoji... A ima Hrvata koji ne žive u hrvatskoj a krv su za nju dali....

Avatar McDonald
McDonald
13:31 03.08.2024.

Z-4 je htio zacementirati status Q za planom za "krajinu", bas kao sto su to napravaili Daytonskim sporazom u BiH. Da nas drze u sacini manipuliraju nama jos vise nego sto jesu posljednjih 30-ak godina... Od HV-a treba stvoriti balkanski IDF, strah i trepet regije. Zlu netrebalo. Ne diraj nas, pa ni mi necemo dirati tebe. Usudi nas se taknuti, stavnit cemo te sa zemljom! Gomilanje ubojite vojne sile kako bi odvaratio sve od potencijalne agresije. Najbolja strategija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije