Plenković i Milanović u ulozi Franje i Ane Šafranek

25.10.2024. u 09:30

Pa dok se jedan koji u rat nije otišao (predsjednik) i drugi koji u rat nije mogao otići (premijer) prepucavaju hoće li ili neće poslati u Ukrajinu dva časnika za vezu, uz totalno zaposjedanje Sabora i svih medija, koji o tome besmisleno raspravljaju, Franjo Šafranek i ja molimo: pošaljite nas dvojicu!

Komentara 3

AK
Aka
10:01 25.10.2024.

Šteta kaj se svade njih dva, a oba su nam trebali biti na ponos, školovani, zgodni, još uvijek u dobroj snazi. Bolji par sigurno nego Vučić i Brnabić :-))

ŠT
ŠtoReći
09:47 25.10.2024.

Zorice, je li isto tako netko rekao tko će biti gradonačelnik ZG ?

BA
bacenheider
10:04 25.10.2024.

Evo ti novinara koji isto potpiruje,neide se u Ukrajinu nego u Wiessbaden u Njemackoj.To sto radi Milanovic nije radio ni jedan predsjednik.Slalo se vojnike i u ratne zone,Afganistan,Libanon gdje je uvijek napeto i to nisu clanice NATO saveza i nije teritorij NATO saveza i sto je sad problem?Milanovic i Plenkovic se uvijek stavljaju u isti kontekst iako Milanovic uvijek prvi vrijeda,a Plenkovic mu samo na njegove uvrede odgovara.Sto bi uradio premijer Milanovic da Kolindi nije odgovarao Kotanovic,a Milanovicu nit je pasao Banozic,ni sad Anusic.Sa kojim pravom se mijesa u Vladu kad je vlada stvar premijera i ministri odgovaraju premijeru i Saboru,nikako predsjedniku.Svaki dan na tv-u predsjednik republike i vrhovni zapovjednik ko u vremenu tita predsjednik ck,predsjednik jugoslavije i vrhovni zapovjednik jna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije