Plenković je vani odradio što treba, vrijeme je da fokus preseli na domaći teren

02.01.2023. u 14:39

Kako je sve snage upirao u eurozonu i Schengen, gdje je više glumio vanjskopolitičkog ministra, Planković sad mora pokazati i da je premijer, i uhvatiti se ukoštac s obnovom i reformama koje traži uvođenje eura

Komentara 30

LI
Liberalčić
14:45 02.01.2023.

Plenković je svačiji sluga osim onima kojima bi trebao biti, a to su Hrvatska i hrvatski građani.

SE
Serđo23
15:31 02.01.2023.

Uvijek kada su kolonizatori osvojili neku koloniju uz lijepe poklone njihovom poglavici rekli su lokalnim indijancima da je to za njihovo bolje ! Tako smo i mi ušli u Schengen za naše bolje !

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
16:47 02.01.2023.

Schengen i euro su olakšali ljudima život, više strancima nego Hrvatima, ali dobro. Shodno tome bi slijedeći prioritet mogao biti ukidanje hrvatskog jezika. Strancima je pretežak za naučiti i treba im olakšat tako da Hrvati govore samo engleski, njemački, francuski i talijanski. A i Hrvatima će biti lakše kad odu živjet vani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije