Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO NA PROZIVKE
Povratak na članak

Plenković poručio Penavi da politički odraste: 'Treba naći balans između zahvalnosti i sitnog grickanja'

U Vukovaru je istaknuo da su analitičari agencije Standard & Poor's zadnjim izvješćem još jednom dokazali da vjeruju hrvatskoj vladi i njezinom smjeru.

Komentari 20

Avatar MK3
MK3
19:01 18.09.2021.

Obiteljima žrtava s Ovčare mizerne odštete na srpskim sudovima - to Plenković i njima poručuje da nađu balans između zahvalnosti i sitnog grickanja? Kako ova vlada i dalje dozvoljava srpskim sudovima jurisdikciju nad Hrvatskim teritorijem? I u ćemu je onda razlika politike Plenkovića i Ive Josipovića koji je poručio neka žrtve same tuže Srbiju?

VL
DU
Deleted user
20:00 18.09.2021.

Plenkoviću hrvatska je mala zemlja da ima preko 20.000 više zaposlenih u državnoj službi zato odrasti i presjeci to

VL
Avatar MicroCube
MicroCube
18:37 18.09.2021.

Ja sam zahvalan Plenkoviću jer je Hrvatsku doveo na sam vrh Europe, po BDP, standardu njenih gradjana, izuzetnom optimizmu nacije. Iskorijenio je korupciju, potpuno regulirao sudstvo, tvornice niču svaki dan. I naravno, slikao se s Rimcem, jer je napravio nekoliko izuzetnih poboljšanja na Bugattiju. Svaka čast.

VL
DO
Domumom
19:45 18.09.2021.

Pravosuđe diže optužnice, a crni milorad piše ispričnice.

VL
HP
hrvoje.petro
20:54 18.09.2021.

Plenkoviću odrasti ti i preuzmi odgovornost za propalitete koje stavljaš u Vladu kao šti je propali lovočuvar Banožić... kad ta budala nije u stanju preuzeti odgovornost za to što je ovo ljeto umro čovjek na Lošinju jer nijedan od dva hellikoptera nije bio u voznom stanju preuzmi je ti..... što je trebao jučer Penava trebao gledati kako se propalitet u društvu luzera Mažara prešetava pred vojskom.... propalitet zbog kojeg nikad u MORHu nije vladalo veće nezadovoljstvo... odlaze mladi i školovani ljedi jer im se ne da boroiti sa njegovim budalama.... bravo plenkoviću odrasti ti a a budali reci da je ovo Krstičevićev projekt i to svi znaju

VL
DU
Deleted user
21:05 18.09.2021.

Svako malo procitas u komentarima ili izjave ovih nasih desno orijentiranih politicara.......Cetnicki zlocinci hodaju medju nama i smiju nam se,,,,znamo sto su radili,,znamo gdje su bili.........Pa zasto onda to ne prijave policiji da policija postupa dalje prema prijavi....A ne,,,prijava nema,,,ilii jednostavno lazu ili samo mlate praznu slamu............

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:29 18.09.2021.

Opet premijer dijeli lekcije, hvali udsjesima Vlade, a mi predzadnji u EU po svim pokazateljima.

VL
ER
EroK
03:39 20.09.2021.

Dragi naš Premijeru, kako bi bilo lijepo da dostojanstveno počneš voditi Hrvatsku, dostojanstvenu voditi računa o Hrvatskom državnom interesu, Hrvatima i dostojansveno stati u obranu istog, a ne biti tzv. dostojanstveni potrčko svega i svačega na uštrb svog naroda i i države, koja ti je data na upravljanje. Od kad bahatots i izdaja, znače dostojanstvo? Dostojanstvo uključuje istinsku ljubav i rad za dobro svog naroda, uz duboko poštivanje svih onih drugih, koji poštivaju tvoju domovinu, tvoj narod, tvoj rad i tebe samog. Izgubio si većinu marljivih i dobronamjernih i ne da nisi dobio poštivanje od neprijatelja, kojem ugađaš na svakom koraku, već si napravio još veće neprijateljstvo među narodima, a sebi napravio umjesto prijatelja, nekog tko se sprda s tobom i tvojim slijepim momentalnim tzv. suborcima. Ruglo napravio narodu, a još veće ruglo napravio sebi, zbog tog ugađanja onima, koji to nisu zaslužili i sada tako dobro zloupotrebljavaju. Dragi Bože prosvijeli naš vladajući vrh, koji okreće glavu od svog naroda, da bi ugodio linijom manjeg otpora tudjem i to tuđincu koji je neprijateljski i aždajski nastrojen, samo čeka trenutak kad će moći napasti taj isti narod, koji ti je dao povjerenje. Već je krajnje vrijeme da tvoj narod osjeti neku vrstu zaštite, koju ti možeš i trebaš pružiti, ali ne razumjemo zašto nam je uskraćuješ?

VL
GL
Glavica
21:26 18.09.2021.

Plenki je politicki prevarant dictator hrvatski narod vodi u propast

VL
FA
fajlpz
21:28 18.09.2021.

Ajde Plenkoviću i ti ne moraš svako loncu biti poklopac.

VL
Avatar babojebac
babojebac
20:50 18.09.2021.

Plenki je tog papana spustio gdje mu je mjesto...

VL
VA
vatreni24
19:52 18.09.2021.

Mali mišić grickalo Benava nalazi se među ljudima za koje zna da su bili zločinci ili oni znaju tko su zločinci, koga je to grickalo prijavilo ili koga je uvjerio da otkrije zločince i da svjedoči protiv zločinaca.

VL
HU
Hubrvi
19:03 18.09.2021.

Kad to nebi bio potop za Hrvatsku, ja bih rado vidio tog Penavu kao Premijera. Bilo bi javnosti i zbrkanim desnicarima zgodno gledati, kako bi on to bez pravosudja odmah zatvarao i kaznjavao. Hrvatska sigurno nije cvijet demokracije, ali nijee ni drzava u kojoj ce Premijer odredjivati kome i kako suditi. Penava je penav.

VL
KL
Klarica
18:17 18.09.2021.

Benava priča gluposti.

VL
SK
skupiduša
19:47 18.09.2021.

Penava je samodopadan, udvara se desničarima, zanima me kako bi on riješio dugogodišnje probleme, sigurno ne diplomatski, već novim ratom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.