Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA LI ZAŠTITU?

Plenković otkrio detalje o propucanom Turudićevom autu: Prvo je vidio da mu je retrovizor razbijen

Zagreb: Ivan Turudić došao u Banske dvore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/12
22.03.2024.
u 15:32

Još se ne zna kad se dogodilo i gdje se dogodilo. I je li to neki plod ovog što se događa. Sada se procjenjuje treba li Turudić zaštitu - izjavio je premijer Andrej Plenković

Sucu Visokog kaznenog suda i novom glavnom državnom odvjetniku RH Ivanu Turudiću propucan je osobni automobil iz vatrenog oružja, doznaje Večernji list. Sve se, kako doznajemo, dogodilo u Virovitici, Turudićevu rodnu gradu. Turudić je uočio rupu na autu i odvezao na autoservis, a tamo su automehaničari našli dokaz da je vozilo propucano vatrenim oružjem. Turudić je sve odmah prijavio policiji

Cijeli slučaju komentirao je i premijer Andrej Plenković na marginama samita EU u Bruxellesu gdje su ga novinari pitali i za Turudića: - Naravno da sam čuo. To je zabrinjavajuće. Očekujem da policija objavi o čemu se radi. Navodno je prvo primijetio da mu je retrovizor razbijen pa je otišao na servis. Pa su oni na servisu našli rupe od dva metka. Još se ne zna kad se dogodilo i gdje se dogodilo. I je li to neki plod ovog što se događa. Sada se procjenjuje treba li Turudić zaštitu - poručio je Plenković.

U međuvremenu se o propucanom vozilu Ivana Turudića oglasila i policija. "Povodom brojnih upita medija, odnosno velikog interesa javnosti, oko oštećenja vozila hrvatskog državljanina I. T. (1962.), Policijska uprava virovitičko-podravska može potvrditi da je predmetni danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja. S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke", priopćila je PU virovitičko-podravska.

FOTOGALERIJA FOTO Imaju samo jednu poruku: SDP-ovi plakati niču diljem zemlje

Zagreb: Ivan Turudić došao u Banske dvore
1/14

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 33

VI
virinvanizaćoška
16:53 22.03.2024.

Turudiću, drži se, gazi bandu crvenu!

XX
XXXL
16:45 22.03.2024.

Treba konačno glavnom luđaku u ovoj cijeloj priči stati na rep, dok još zbilja ne dobijemo ulične borbe za njegov 3. Reich.

Avatar imocki pracovjek
imocki pracovjek
16:13 22.03.2024.

Svi znamo tko se najviše boji Turudića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije