Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDIJIMA PRISTUP ZABRANJEN
Povratak na članak

Počelo je premještanje migranata, u Vučjak stiglo 12 autobusa

Autobus koji je bio pun migranata i u kojemu je bio i najmanje jedan policajac prošao je nešto prije 13 sati pored brojnih novinarskih ekipa zadržanih na udaljenosti od oko četiri kilometra od samog kampa Vučjak.

Komentari 6

HE
hr.eu
12:25 10.12.2019.

Zbog čega vlasti tzv. BiH ne vraćaju migrante u Srbiju odakle su došli? Očito im je cilj da ih što više nagomilaju u tzv. BiH kako bi promijenili nacionalnu strukturu u korist muslimana jer kako neki izvori navode, masovno im se dijele državljanstva BiH. Totalla islamizacija BiH u punom zamahu.

VL
Avatar mofo
mofo
13:57 10.12.2019.

A dobro ajd, bar ne trebaju raditi posebne smještaje za žene i djecu, njih nema...

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
13:07 10.12.2019.

Vučjak je oštar pas ali ne treba ga se baš toliko plašiti

VL
WI
wiviammneia
13:23 10.12.2019.

Ova slucajna drzava kroz citavu povijest pravi probleme covjecanstvu, nitko nema mira s njima otkad znadu za sebe. Sada su im se vratili i teroristi sa Bliskoga istoka, opasni ISIL-ovci sto su prijetili Americi. a eno ih i u Svedskojoj na dodijeli Nobelove Handkeu, idu tamo dizati frku, prosvjedovati i prijetiti civilizaciji, da svi moraju urediti sebi drzave kao i oni, na njihovu sliku i priliku, inace se mora ukinuti i Nobelova i Svedska. Looda kuca!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.