Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD ISPRED KLUBA

Počelo suđenje za ubojstvo Denisa Tota: Optuženi se ne osjećaju krivima, ročište odgođeno za devet dana

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL/Youtube screenshot
1/6
05.09.2022.
u 13:48

Hrvatski rukometaš nasmrt je pretučen 7. travnja ispred diskoteke Privilege, a troje optuženih nalaze se u pritvoru te ih se tereti za kazneno djelo ubojstva

Počelo je suđenje trojici optuženih za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota ispred noćnog kluba u Skopju, a na održanom pripremnom ročištu Anđelo Georgievski, Klementina Leftovska i Andrej Kostovski izjasnili su se da nisu krivi. 

Podsjetimo, Hrvatski rukometaš nasmrt je pretučen 7. travnja ispred diskoteke Privilege, a troje optuženih nalaze se u pritvoru te ih se tereti za kazneno djelo ubojstva.

– Za krivično djelo i za optuženički akt ne osjećam se krivim. Ne priznajem krivicu – rekao je Georgievski. 

– Razumijem optužnicu. Ne osjećam se krivom – izjasnila se Lefkovska. 

– Ne osjećam krivicu za ovo djelo koje mi se stavlja na teret – rekao je Kostovski, prenosi makedonski a1on.mk. 

U uvodnom govoru tužiteljica iz Skopskog javnog tužiteljstva kazala je kako su troje optuženih i ubijeni Tot izašli iz noćnog kluba te ušli u taksi, a potom je nakon kratke rasprave u vozilu Kostovski izašao iz automobila i počeo vući Tota za ruku.

– Nakon što je žrtva izašla, došlo je do verbalne svađe. Andrej se odmaknuo i stao pored prednjih desnih vrata vozila. Optužena Klementina izašla je kroz stražnja lijeva vrata vozila i najprije je žrtvu počela gurati s obje ruke u prsa. U tom trenutku je optuženi Anđelo izašao iz automobila na stražnja lijeva vrata i odgurnuo optuženu Klementinu od oštećenog te ga prvo desnom rukom udario šakom u predjelu lijeve strane glave, a zatim šakom lijevom rukom u predjelu desne bočne strane glave. Nakon toga oštećeni je pao na asfalt i dok je ležao na asfaltu, prišao mu je optuženi Andrej i udario ga nogom u predjelu tijela. A potom ga je optužena Klementina udarila i nogom u predjelu glave, na što ju je optuženi Anđelo odgurnuo, ali je ona opet došla do oštećenog i desnom nogom dva puta udarila oštećenog u predjelu glave – kazala je.

– Istodobno, optuženi Andrej šakom je udario žrtvu u predjelu glave, nakon čega su optuženi Anđelo i Klementina ušli u taksi s namjerom odlaska, ali je iz vozila izašla optužena Klementina i opet žrtvu udarila nogom u predjelu prsnog koša – dodala je tužiteljica.

Nakon ovih udaraca Tot je imao više ozljeda, koje su bile teške, a od posljedica tih ozljeda pao je u komu te je prebačen u Urgentni centar.

– Zbog kompresije u predjelu glave, kao posljedice nastale ozljede glave, došlo je do poremećaja i prekida aktivnosti moždanih neurona, što je rezultiralo smrću – dodala je tužiteljica Tanja Trajčevska.

Nakon što su se optuženi izjasnili, odlučeno je kako je ročište odgođeno do 14. rujna kako bi odvjetnici pripremili obranu svojih klijenata, a tada se navodno očekuju i roditelji ubijenog rukometaša.

>> VIDEO Uhićen Andželo Đorđievski, prvoosumnjičeni za brutalno ubojstvo rukometaša Tota!

 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:46 05.09.2022.

Koji su to retardi,...ja bih im dao dozivotnu samo radi tog izjasnjavanja" ne osjecam se krivim",,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije