'Licem prema zidu'

Pogledajte snimku maltretiranja civila u Ukrajini!

Ukrajina
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
13.04.2014.
u 10:51

- Licem prema zidu - glasila je naredba uhvaćenom civilu od strane naoružanog muškarca. Drugi muškarac je kazao ženi da će civila pustiti kada dobiju takvu naredbu.

Atmosfera straha zavladala je ukrajinskim gradom Slavianskom nakon što je ukrajinska Vlada pokrenula antiterorističku akciju kako bi oslobodila svoje zgrade od proruskih prosvjednika.

Reuters je objavio snimku koja se pojavila na internetu, a na kojoj se vidi kako naoružani muškarci maltretiraju civila za kojeg sumnjaju da je provokator. Na snimci se vidi kako su muškarca primili za vrat i gurnuli ga uza zid. Jedna od lokalnih žena im govori da ostave muškarca na miru i da je novinar, no niti to ih nije nagnalo na puštanje civila.

- Licem prema zidu - glasila je naredba uhvaćenom civilu od strane naoružanog muškarca. Drugi muškarac je kazao ženi da će civila pustiti kada dobiju takvu naredbu.

>>Tri osobe ozlijeđene u pucnjavi! Ukrajinska vojska pokušava vratiti Slavinask

>>Proruske snage zauzele još dvije zgrade vlade. Drže taoce!

Komentara 22

DU
Deleted user
11:13 13.04.2014.

Ovo je čista repriza onoga što se događalo u okupirnim dijelovima Hrvatske negdje u Svibnju - Lipnju 91. Čini mi se da će i nastavak biti isti , ali i kraj.

KI
Kissinger
11:05 13.04.2014.

nebu dobro prošlo,osjećam zdapirije.

CA
cro army
12:16 13.04.2014.

Imamo sliku i priliku iz Vukovara policajac branitelja unistio do invalidnosti i danas se nalazi u bolnici !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije