UTJEHA I SNAGA

Pogledajte uskrsnu čestitku premijera Oreškovića

Tihomir Orešković
Foto: Screenshot Youtube
1/2
25.03.2016.
u 16:12

"Želim vam da uskrsne blagdane provedete u miru i dobru sa svojim najmilijima, uz obilje radosti i zadovoljstva"

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković čestitao je blagdan Uskrsa vjernicama i vjernicima koji ga slave prema gregorijanskom kalendaru.

„Nadolazeći blagdan Uskrsa prilika je da se prisjetimo istinskog značenja Kristova uskrsnuća koje nosi poruke života, nade i ljubavi.  

U težini naše svakodnevice te nam poruke pružaju utjehu, ali i daju snagu da se, uvjereni u konačnu pobjedu, hrabro suočimo sa svim poteškoćama pred nama.   

Želim vam da uskrsne blagdane provedete u miru i dobru sa svojim najmilijima, uz obilje radosti i zadovoljstva.   

Sretan vam i blagoslovljen Uskrs!“

>> Predsjednica Grabar-Kitarović i Željko Reiner čestitali Uskrs

Komentara 15

Avatar Tigar63
Tigar63
16:57 25.03.2016.

Hvala Vam na Uskrsnoj čestitci uz nadu da će te shvatiti kako se reforme ne mogu provoditi sa kadrovima koje vam guraju kokošari iz mosta a koji su do jučer plesali sa Milanovićem ili su u jugonostalgičari poput Orepića.Sretan iSretan i blagoslovljen Uskrs svim Hrvaticama i Hrvatima.

SL
sladjanabjelicic
18:19 25.03.2016.

Jeste li primijetili totalno ignorisanje najveceg hriscanskog praznika u medijima sirom Evrope (jednostavno ne postoji) ,sto samo dokazuje totalnu kontrolu svih segmenata drustva. Najvjerovatnije sledeci korak je ukidanje hriscanskih blagdana zbog diskriminacije prema dovedenim emigrantima (teroristima),skidanje krizeva sa crkava, paa do kaznjavanja i samo spominjanje Isusa Hrista (treba ubrzano pripremati ponovo katakonbe-pecine)....

DI
District
16:50 25.03.2016.

Hvala :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije