NIJE ČULA ZA ONU DA SE NE PIJE AKO SE VOZI

Vozila s 1,61 promila alkohola, a onda joj našli kokain, pištoljski metak i čahuru

Tunel Sv. Rok
Sime Zelic/PIXSELL
08.07.2024.
u 12:35

Dovedena je na mjerodavni sud, koji ju novčano kaznio s 2640 eura, te joj je izrekao tromjesečnu zabranu upravljanja vozilima B kategorije

Žena (34), državljanka Srbije, očito nije čula za geslo hrvatske policije koje glasi: Ako piješ ne vozi. Jer da je čula, možda se ne bi uvalila u probleme, zbog kojih je sada ostala bez vozačke dozvole na tri mjeseca. I 2640 eura. Ona je upravljala automobilom njemačkih oznaka kada ju je prometna policija 6. srpnja  zaustavila na A1 kod tunela Sveti Rok.

Alkotestirali su je te utvrdili da je vozilom upravljala s 1, 60 promila alkohola u krvi. No to nije sve. Jer policija je kod nje našla i tri vrećice u kojima je bilo 2,49 grama kokaina. Nađen je i pištoljski metak i čahura. Kako se ovo zadnje našlo u vozilu, nije priopćeno, no zato je priopćeno da je vozačica uhićena te da je protiv nje  podignut optuženi prijedlog.

Dovedena je na mjerodavni sud, koji ju novčano kaznio s 2640 eura, te joj je izrekao tromjesečnu zabranu upravljanja vozilima B kategorije.

VEZANI ČLANCI:

FOTO/VIDEO Stravičan napad Rusa na centar Kijeva: Teško pogođena najveća dječja bolnica u Ukrajini

Tunel Sv. Rok
1/11

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
15:41 08.07.2024.

Ime i prezime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije