pucnjava u Splitu

Policija i dalje traga za četvoricom bjegunaca: 'Mjere su na snazi te će se nastaviti i večeras'

Potraga u Splitu
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.04.2023.
u 20:21

Sad se, kako navode lokalni portali, traga za crnim Mercedesom kojim su, vjeruje se, pobjegla četvorica muškaraca

Potraga policije za četvoricom muškaraca koja se dovode u vezu s jučerašnjom pucnjavom u Splitu u kojoj je 36-godišnji Josip Čubelić ranjenu u nogu nastavlja se i u srijedu predvečer. "Mjere policijskog traganja su i dalje na snazi te će se nastaviti i večeras", rekao je za Hinu glasnogovornik splitsko-dalmatinske Policijske uprave Jerko Kurevija.

Lokalni portali poslijepodne su objavili da je u garaži u četvrti Pazdigradu pronađen bijeli Mercedes koji su svjedoci jučerašnje pucnjave vidjeli da se udaljava s mjesta zločina u Putu Skalica. Sad se, kako navode portali, traga za crnim Mercedesom kojim su, vjeruje se, pobjegla četvorica muškaraca. U policiji nisu željeli komentirati te medijske navode.

VIDEO Splitska policija traži pomoć: Svaka informacija o četvorici je korisna

Podsjetimo, u Splitu je jučer usred dana došlo do pucnjave, a dojava je zaprimljena malo prije 16 sati. Do pucnjave je došlo u ulici Put Skalica. Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je nedugo nakon toga fotografije muškaraca koji se dovode u svezu s događajem.

"Na fotografiji su muškarci koji se dovode u svezu s događajem danas, 11. travnja u Splitu u kojem je iz vatrenog oružja ozlijeđen 36-godišnjak. Molimo građane ukoliko imaju saznanja o osobama s fotografije ili gdje se nalaze da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila splitsko-dalmatinska@policija.hr", navela je jučer policija. 

VIDEO U pucnjavi na Skalicama u Splitu ranjena je jedna osoba

Komentara 1

GO
gorica
00:23 13.04.2023.

Nedostatak ljubavi prema bližnjem jednak je nedostatku ljubavi prema samom sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije