'HVALIO SE'

Uzbuna u Kremlju: Ruski tajni agent planirao izvesti atentat na Putina?

Russian President Vladimir Putin meets with winners and finalists of the Teacher of the Year competition, via video link in Krasnodar region
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/3
05.10.2023.
u 14:28

Na Telegram profilu VChK-OGPU, inače povezanom sa obavještajnim agencijama i ruskom policijom, objavljeno je kako kako je jedan agent navodno govorio svojim kolegama u kako je imao zadatak usmrtiti Putina

Ruske tajne službe trenutno istražuju slučaj navodne zavjere ubojstva ruskog predsjednika Vladimira Putina, i to nakon što je na društvenim mrežama procurila informacija da je jedan agent dobio zadatak usmrtiti predsjednika. 

Na Telegram profilu VChK-OGPU, inače povezanom sa obavještajnim agencijama i ruskom policijom, objavljeno je kako kako je jedan agent navodno govorio svojim kolegama u kako je imao zadatak usmrtiti Putina, i to u karaoke klubu Med nedaleko od Moskve u koji inače zalaze operativci. 

Tu informaciju kazao je navodno i doušniku Mihailu Jurčenku (37) kojem je pokazao svoju službenu iskaznicu tijekom ''dugog i iskrenog razgovora o ratu i budućem životu u Rusiji'', objavio je Daily Mail.

POVEZANI ČLANCI:

Cijeli razgovor Jurčenko je prijavio i policiji, tvrdi se na Telegramu.

- Specijalne snage već nekoliko dana traže osobu koja je planirala likvidirati Putina. Nakon što su dobili dojavu, operativci su otišli i u klub Med gdje se inače mogu pronaći razni obavještajci - piše na Telegram profilu. 

Putin je inače vrlo oprezan kada je u pitanju njegova sigurnost. Neka izvješća pokazuju kako on ide toliko daleko da često ima dvojnika na raznim eventima kako bi ostao siguran, a s druge strane pokazao se narodu. 

>> VIDEO Putin i Kadirov se sastali u Kremlju

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Barbie
Barbie
15:39 05.10.2023.

Ne dirajte nam Cara! Da nema Putina, Ameri ne bi imali opravdanje za uništavanje europske ekonomije.

DU
Deleted user
14:52 05.10.2023.

Šteta dobrog agenta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije