Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILI SU

Policija pronašla vozača koji je usmrtio djevojku. Mještani govore da je nakon nesreće pobjegao na otok

U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Tribunju, poginula je mlada djevojka
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
17.12.2023.
u 14:32

Obavještavamo vas da smo provedenim mjerama i radnjama pronašli osobu koju dovodimo u vezu s prometnom nesrećom, javljaju

Policija je potvrdila kako je pronašla vozača koji je usmrtio 19-godišnjakinju u Tribunju. Podsjetimo, do teške nesreće došlo je sinoć oko 2.40 sati kada je vozač uslijed neprilagođene brzine izletio u zavoju na nogostup i naletio na djevojku koja je poginula. 

- Obavještavamo vas da smo provedenim mjerama i radnjama pronašli osobu koju dovodimo u vezu s prometnom nesrećom te se dovodi u prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje. O rezultatima istraživanje i svemu utvrđenom naknadno ćemo vas izvijestiti - javljaju.

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili iz Tribunja, počinitelj je ostavio automobil na manje od kilometar od mjesta nesreće. Potom se navodno pješke uputio kući, pa potom i brodom na jedan obližnji otok, gdje ga je policija navodno i uhitila… Iz policije su nam na upit je li ovo istinit navod i je li istina da je počinitelj od prije poznat policiji po raznim kaznenim djelima rekla:

- O svim detaljima istrage ćemo vas izvjestiti nakon dovršetka obrade slučaja - nije nam htjela ni potvrditi niti demantirati navode Tribunjanina, Sanja Baljkas glasnogovornica šibenske policije.

Za vozačem se, podsjetimo, tragalo od sinoć, a u međuvremenu je bio pronađen i njegov automobil. U Tribunju su mještani šokirani događajem pogotovo time što je vozač i pobjegao. Neslužbeno doznajemo da je vozač snimljen kamerom. Navodno je vozio automobil marke Renault sive boje.

POVEZANI ČLANCI:

- Poznavao sam djevojku i njenu obitelj znam. Krasna djevojka, tek srednjoškolka stradala je na nogostupu u blizini svoje kuće. Ovo je užas, velika tragedija i cilo misto je zavijeno u crno - rekao nam je načelnik Tribunja Marko Grubelić o tragediji.

>> VIDEO Djevojčicu ozlijedio kamen koji je pao s krova u Sinju

Ključne riječi

Komentara 8

BE
Beyonder
14:37 17.12.2023.

Prijeki sud i metak u potiljak

ED
edvardl
15:39 17.12.2023.

U Tribunju se (zbog uskih ulica), ne može voziti većom brzinom od 30-40 km/h. Kod takve brzine, sve mora biti pod kontrolom, osim ako si zbilja toliko pijan i nadrogiran, da ne vidiš pola metra i ne možeš na vrijeme stisnut kočnicu??? Tragedija za obitelj, šoferu 20-30 godina!

PR
prajdali100
14:54 17.12.2023.

Ove NEljude koji ubiju pješake i pobjegnu treba,bez iznimke,osuditi na dugogodišnje zatvorske kazne. Ovo je strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije