Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u zagrebu

Policija još u potrazi za ubojicom vlasnika kafića Princ Student

princ student (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
24.03.2012.
u 20:01

U zagrebačkoj Savskoj ulici u subotu navečer upucan je muškarac u parkiranom automobilu.

Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljeljem koji je sinoć oko 19.25 sati u Savskoj s nekoliko hitaca iz vatrenog oružja Davora Golubića (38). 

U trenutku ubojstva žrtva se nalazila na parkiralištu u automobilu marke Renault Clio bijele boje splitskih registracija, u vlasništvu jedne tvrtke. 


Koliko je za sad poznato, Davor Golubić nije bio kažnjeno evidentiran, a njegovo mrtvo tijelo prevezeno je na zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati gdje će biti biti obavljena obdukcija. Počinitelj se s mjesta događaja udaljio pješice, a prema nekim tvrdnjama očevidaca pobjegao je Veslačkom ulicom.

Golubić je ubijen u subotu navečer oko 19.25 sati u Savskoj kod kućnog broja 164. Prema neslužbenim informacijama, dok je sjedio autu nepoznati počinitelj u njega je ispalio, prema tvrdnjama svjedoka, najmanje tri hica.

Ubijeni muškarac vlasnik je kafića Princ Student.

Susjedi su sinoć prepričavali kako je prva reagirala majka ubijenog, koja inače stanuje u stanu do kafića, te je istrčala na ulicu kada je začula pucnjavu. Žena je počela zapomagati i dozivati upomoć, a ubrzo su joj priskočili ljudi koji su se zatekli na mjestu događaja.

U Savsku je ubrzo stigla policija i hitna pomoć te su nesretnu ženu pokušavali umiriti. 

Ključne riječi

Komentara 100

C5
c54t21q2
20:38 24.03.2012.

Clio ne voze ni kriminalci a ni bogatasi sumnjam da je imao \"pogresne\" tablice a ,nazalost,u ZGBu se to danas ne tolerira. Sve je to rezultat toeriranja svega onog sto godinama serviraju kriminalne skupine zvane BBB.

OL
olovka
20:41 24.03.2012.

Dali se od 1945-1991 desilo da u Kninu bude ubijen jedan splicanin,zadranin ili sibencanin ? Tesko ! A danas ,Zagreb , ????????????????????

DU
Deleted user
15:58 25.03.2012.

Mogel bi se kladit da je riječ o nekakvom kamatarenju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije