OBJAVILI DETALJE

Policija napadača s Trnja ipak ne tereti za ubojstvo, ovako su okvalificirali zločin

Zagreb: Očevid u Trnju gdje je na parkiralištu pronađen mrtav muškarac
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/8
28.09.2021.
u 09:53

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, navodi se u priopćenju.

Zagrebačka policija objavila je detalje tragedije koja se dogodila jučer na zagrebačkom Trnju. Iako su prve naznake bile da je riječ o ubojstvu, policija je klasificirala zločin kao tešku tjelesnu ozljedu koja ima za posljedicu smrt. Za to kazneno djelo prema zakonu predviđena je kazna zatvora od tri do 15 godina, dok je za ubojstvo predviđeno najmanje pet godina zatvora.

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Jučer, 27. rujna, oko 9.35 sati na Trnju u Nalješkovićevoj ulici, na pješačko-biciklističkoj stazi, nakon prethodnog verbalnog sukoba, nepoznati je počinitelj fizički napao 66-godišnjaka koji je pao na tlo da bi ga potom ponovno udario i tada napustio mjesto događaja. Na mjestu događaja 66-godišnjak smrtno je stradao, tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", navodi se u priopćenju. 

Pojedini svjedoci kazali su jučer kako su vidjeli nesretnog muškarca da se svađa s biciklistom netom prije tragedije. 

VIDEO: Pronađen mrtav muškarac u zagrebačkom Trnju

Susjed koji se našao u blizini Ivica Talan kazao je za medije da je čuo svađu dvojice muškaraca, ali je bio predaleko da bi mogao čuti što točno govore. On je bio među prvima na mjestu zločina, a tijelo je, prema njegovim riječima, pronašla žena. 


 
Ključne riječi

Komentara 25

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:13 28.09.2021.

Iako su prve naznake bile da je riječ o ubojstvu, policija je klasificirala zločin kao tešku tjelesnu ozljedu s posljedicom smrti.Tko tu koga hebe??

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:11 28.09.2021.

Sve poludilo ili se prave ludi.Ne terete ga za ubojsvo ,a čovjek umro.Pa ove poslati sve u ludnicu!!!

DU
Deleted user
11:32 28.09.2021.

Čisto klasično ubojstvo, zašto ga je išao dodatno udarati ako je već bio oboren na tlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije