UBIJENA ŽENA (59)

Policija o tragediji na Maksimiru: Osumnjičeni je legalno posjedovao oružje

Muškarac u Zagrebu upucao žensku osobu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
06.04.2024.
u 16:53

"Tijekom kriminalističkog istraživanja, s obzirom da se došlo do informacije da je osumnjičeni prethodno popio sredstvo s namjerom da si oduzme život, prevezen je u KBC Zagreb gdje je rano jutros od posljedica učinjenog preminuo", navodi policija

Policijska uprava zagrebačka otkrila je detalje teškog ubojstva i samoubojstva na Maksimiru. Naime, sumnja se kako je jučer oko 7.25 sati 62-godišnjak u stanu ubio 59-godišnju članicu obitelji hicem iz vatrenog oružja.

"Mlađi muški član obitelji mu je tada i u međusobnom naguravanju oduzeo vatreno oružje te potom istrčao iz stana. Tada se osumnjičeni zatvorio u kuću u koju su policijski službenici nasilno ušli pri čemu su prioritetno iz stana iznijeli ranjenu ženu koja je odmah prevezena u KBC Zagreb. Osumnjičenog, koji nije postupao po naredbama policijskih službenika, uz uporabu sredstava prisile su uhitili i stavili pod nadzor nakon čega je priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje", navodi policija. 

Također, policija naglašava kako nije imala ranijih postupanja u obitelji, a kako je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je oružje kojim je počinjeno ovo kazneno djelo osumnjičeni posjedovao legalno.

"Ranjena članica obitelji je naknadno od posljedica ozljeda preminula u KBC Zagreb. Tijekom kriminalističkog istraživanja, s obzirom da se došlo do informacije da je osumnjičeni prethodno popio sredstvo s namjerom da si oduzme život, prevezen je u KBC Zagreb gdje je rano jutros od posljedica učinjenog preminuo", dodaje se. 

VIDEO Muškarac u Zagrebu upucao žensku osobu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije