VOZIO U SUPROTNOM SMJERU

Policija potvrdila šesti dan nakon nesreće: Sudar na autocesti kod Rijeke uzrokovao policajac, bio je pijan

Prometna nesreća u Kobiljaku kod Sesveta, više ljudi ozlijeđeno
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
05.06.2024.
u 07:56

U nesreći su 23-godišnjak i 22-godišnja putnica u vozilu lakše ozlijeđeni

Policijska uprava primorsko-goranska potvrdila je za Večernji list da je u nesreći koja se dogodila u petak, 31. svibnja oko 23 sata na autocesti A6 kod Čavli sudjelovao policajac izvan službe koji je autocestom vozio u suprotnom smjeru i pod utjecajem alkohola. O toj nesreći nisu izvijestili dok u javnost nije procurilo da ju je uzrokovao policijski službenik. Inače, u nesreći su lakše ozlijeđene dvije osobe. 

Do nesreće je došlo kada je 43-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka u suprotnom smjeru, udario bočnim dijelom vozila u osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin koji se kretao u smjeru čvora Orehovica. U nesreći su 23-godišnjak i 22-godišnja putnica u vozilu lakše ozlijeđeni.

VEZANI ČLANCI: 

Očevidom prometne nesreće je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje ove nesreće je u tijeku.

- Imajući u vidu da je vozilom riječkih registracijskih oznaka upravljao policijski službenik izvan službe i koji je upravljao svojim privatnim vozilom, ali pod utjecajem alkohola, po dovršetku kriminalističkog istraživanja poduzet će se zakonom propisane radnje te utvrditi sve relevantne činjenice moguće disciplinske odgovornosti - rekli su nam u PU primorsko-goranskoj.

Komentara 2

ZZ
Zvir Zvirek
08:45 05.06.2024.

Sigurno nekov ekspert prometne policije.

DU
Deleted user
08:18 05.06.2024.

6 dana nakon nesrece oni zaju tko je uzrocio nesrecu. pa koja ste vi smijurija od vlast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije