nema paljenja vatre!

Policija privela 24-godišnjaka koji je na Ugljanu palio sekundarni otpad

Šibenik: Ophodnja pomorske policije u šibenskom akvatoriju
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.07.2024.
u 17:05

Unatoč zabrani i učestalim upozorenjima policije i vatrogasaca, pojedinci i dalje pale vatru na otvorenom te time izazivaju opasnost za život i imovinu građana - istakli su iz zadarske policije

Jučer, 10. srpnja oko 22.15 sati u Lamjani policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar tijekom ophodnje službenim plovilom, uočili su paljenje vatre na otvorenom prostoru.

Daljnjim postupanjem, policijski službenici su utvrdili kako je 24-godišnji hrvatski državljanin palio sekundarni otpad dok je na snazi zabrana paljenje vatre na otvorenom prostoru, a nije imao odobrenje nadležne vatrogasne postrojbe za paljenje vatre na otvorenom prostoru niti je prethodno poduzeo mjere zaštite od požara, nakon čega je vatru ugasio.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara, 24-godišnjak je prekršajno sankcioniran. Unatoč zabrani i učestalim upozorenjima policije i vatrogasaca, pojedinci i dalje pale vatru na otvorenom te time izazivaju opasnost za život i imovinu građana - istakli su iz zadarske policije. 

VIDEO Tijekom noći izgorio poznati restoran Apetit u Zagrebu

 

Ključne riječi

Komentara 1

SK
SkvikiZg
07:56 16.07.2024.

Opalit mu godinu dana zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije