vrbovsko

Policiji u vrećicama predao više od 100 komada streljiva

\'01.02.2010., Slavonski Brod - Gradjani iz sasvim nerazumljivih razloga po kucama i stanovima drze razne, zakonom zabranjene ubojite naprave, streljivo i oruzje.  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL\'
Ivica Galović/PIXSELL
10.05.2012.
u 12:50

Što ga je potaklo da baš sada očisti kućne zalihe, ne zna se, no policija je potvrdila da protiv muškarca neće pokrenuti nikakav postupak

Muškarac iz Vrbovskog u srijedu je dobrovoljno tamošnjoj policiji predao 74 komada puščanog streljiva kalibra 7,9 mm i 60 komada metaka 7,62 mm. Streljivo je donio u vrećici, a policija ga je preuzela na čuvanje u policijsku postaju.

Što ga je potaklo da baš sada očisti kućne zalihe, ne zna se, no policija je potvrdila da protiv muškarca neće pokrenuti nikakav postupak. Prekršajni ni kazneni postupci ne pokreću se u slučajevima dobrovoljne predaje oružja, eksploziva i streljiva na koju policija neprekidno poziva od 2007. godine od kada se provodi akcija Manje oružja – manje tragedija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije