Šteta je 30.000 eura

Polio benzinom i zapalio četiri automobila, plamen zahvatio i plinski ormarić

Zapalio automobile
Foto: PU međimurska
1/2
07.05.2023.
u 13:08

Mještanin Nedelišća u Međimurju koji je palio automobile zaradio je optužnicu zbog produljenog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Okrivljenog 71-godišnjaka tereti se da je 17. i 19. ožujka 2023., nakon 23 sata u Nedelišću, polio benzinom i zapalio četiri osobna automobila parkirana uz kolnik i u dvorištu obiteljske kuće. Šteta je 30.000 eura.

Plamen je zahvatio i plinski ormarić ispred obiteljske kuće, a daljnje širenje požara spriječili su susjedi i vatrogasci pravovremenom intervencijom. Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru. Vjeće Općinskog suda u Čakovcu usvojilo je prijedlog državnog odvjetništva i produljilo mu istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Komentara 1

OB
Oblivion
20:28 07.05.2023.

71 godina, vidio deda da se od penzije neda živjeti pa zašto nebi na račun svih nas, 3 obroka, krov nad glavom, toplo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije