VEČERNJAKOVA NOVINARKA U ALBANIJI

Posjetili smo zemlju orlova: Ono što putnike iz Hrvatske ovdje čudi, pa i šokira, su cijene u restoranima uz more

07.09.2024.
u 17:01

U zemlji orlova, u kojoj se prošlost i budućnost neočekivano spajaju i koja svojim prirodnim ljepotama, bogatom poviješću i niskim cijenama iz godine u godinu privlači sve više stranih gostiju, turizam je bitna grana ekonomije

Ključne riječi

Komentara 5

PO
Polarus
18:39 07.09.2024.

sigurno treba otići bar jednom... da vidimo što to nude na svom djelu Jadrana...

EZ
ezer
17:31 07.09.2024.

Neće niti Albanije imati dugoročno niske cijene u turizmu niti im je u interesu imati masovni turizam. Vidjeti ćemo idućih godina u kojem smjeru će albanski turizam.

IG
IgorY
16:22 08.09.2024.

0ve godine bili u Golemu 10 km od Drača, hotel 3 zvjezdice 5 dana sa doruckom z dvoje i garaža, 200 m od plaže 306 eura. Nepregledne pješčane plaže, šetnica uz more isto takva, hrpa luniuća iz mojega djetinjstva, za, za djecu mrak, dugo plitka voda, pijesak, ali more mutno tj muljevito. Tko je bio u Riminiju sve zna. Uz obalu super sređeni hoteli skoro svi sa bazenom. ležaljke i suncobrane nismo plačali. no odmah iza hotela šuta, drač nisu rijetki. No sve skupa zgodno. Završili smo u treći put u kompu pokraj Skadra na obali jezera. Izvrstan kamp, toplo voda u jezeru, čisto, milina. Ceste posebno u unutrašnjosti i nisu nešto, strpljhivo, Možete sresti i stoku u rotoru, no simpatično i zgodno iskustvo. Krenite autom biti će ljepše i bolje. Vratili se preko Podgorice, Nikšića i Trebinja, a tamo išli prvo na Kopaonik, a onda preko Kosova do Golema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije