Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI MEDIJI O IZBORIMA U HRVATSKOJ
Povratak na članak

'Postizborni krimić unatoč jasnoj pobjedi Plenkovićevih konzervativaca. Sve je još moguće'

"Hrvatska nakon izbora pred dugačkim koalicijskim pokerom", piše konzervativni dnevni list Die Presse, uz opasku kako je "nejasno hoće li, kako i kome nepredvidljivi predsjednik Milanović dati nalog za formiranje vlade"

Komentari 10

CH
Changi
13:46 18.04.2024.

Milanović je jasno i glasno rekao da će mandat za sastavljanje Vlade dati onom tko mu donese 76 potpisa.

VL
Avatar Kajman
Kajman
13:33 18.04.2024.

Užarila se linija Pantovčak-BanjaLuka-Moskva, hajde golube gukni što su odlučili u FSBu.

VL
Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
13:59 18.04.2024.

Sve još moguće na Balkanu osim naći poŝtene, vrijedne i sposobne ljude jer oni su uglavnom več svi pobjegli za Irsku, Njemačku, Austriju ili Sloveniju.

VL
Avatar Striborski
Striborski
12:00 19.04.2024.

Po čemu je Plenković konzervativac? Po glasovanju za Istanbulsku konvenciju? Dajte najte. Danas i Milanović nastupa s pozicije nacionalnog suverenizma više nego cijeli HDZ skupa. Plenković je nakon izbora odmah otputovao u Bruxelles po naputke s kim smije ili ne smije u koaliciju. Da mi je to netko rekao prije 20-tak godina smijao bih se, ali eto - jedina stalna mijena jest.

VL
SE
Serengeti
16:10 18.04.2024.

Zanimljivo kako je za strane medije HDZ konzervativna stranka, a ne desna stranka. U Europi nije moderno biti desno, a pošto je AP bespogovorni izvršitelj svih EU direktiva onda medijska propaganda mora ublažiti pisanje da netko od čitatelja ne bi zaključio da tu stranku treba maknuti sa vlasti. Nisam pročitao da za Francusku stranku od Le Pen govore da je konzervativna ili za talijansku stranku od Meloni ili ne daj bože da ADF napišu da je konzervativna stranka.

VL
PR
pravedno
14:01 18.04.2024.

Samo polako, sve će biti napravljeno. Gospodin Plenković je jedan izvrstan moderni političar ne samo u RH nego i šire, sve on to bude rješio.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
14:00 18.04.2024.

HDZ + nacionalne manjine + Možemo

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:45 18.04.2024.

Ak se bi ikaj dalo pohvalit onda je to prenošenje mišlenja zapadnih medija...iz EU di i pripadamo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.