Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U REŽIJI FICE

Potez bez presedana u Slovačkoj: 'Slanje oružja Ukrajincima je veleizdaja zbog koje ćemo ljudima suditi'

22.06.2024.
u 22:45

Nova, zapravo stara, slovačka vlada smatra kako je slanje oružja u Ukrajinu zapravo razoružavanje iako se radi o praktično rashodovanoj opremi

Komentara 21

DA
DarthVader
11:03 23.06.2024.

Steta kaj onaj slovacki penzic nije uspio objaviti posel do kraja.

Avatar Foton
Foton
00:42 23.06.2024.

Pa ako tako misle neka izadje iz NATA i EU, bojim se da Zapad ne ce za uvijek tolerirati hirove gologuzih nacija, koje sve hoce, a nista ne daju. A ima takovih i kod nas

Avatar Behemot
Behemot
21:53 23.06.2024.

Hrvatsko oružje (od kalašnjikova do Mi-8 helikoptera) cca 70% pješačkog oružja, su poklonili najveći domoljubi koji su 90-tih glumili vojnu nesposobnost i spremali se preuzeti uloge Premijera, Predsjednika države i Predsjednika Sabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije