Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snažno podrhtavanje

Potres magnitude 4,7 po Richteru pogodio New York: 'Cijela kuća se tresla'

potres u New Yorku
EMSC
05.04.2024.
u 16:52

Kako navodi Euromediteranski seizmološki centar (EMSC), epicentar potresa bio je na dubini od 5 kilometara te 13 kilometara udaljen od Bridgewatera

Potres magnitude 4,7 prema Richteru pogodio je New York i okolno područje. Potres se dogodio oko 10.20 sati po lokalnom vremenu, a trenutno nema dojava o oštećenjima, navodi CBS News. "Moj tim procjenjuje eventualnu štetu koja je nastala, a javnost ćemo obavještavati tijekom dana", navela je na platformi X Kathy Hochul, guvernerka New Yorka. 

Kako navodi Euromediteranski seizmološki centar (EMSC), epicentar potresa bio je na dubini od 5 kilometara te 13 kilometara udaljen od Bridgewatera. Prema podacima EMSC, magnituda potresa iznosila je 4,8.

"Bilo je jako glasno. Istrčao sam iz ureda jer sam se bojao da bi se zgrada mogla srušiti ako se pogorša", "Probudila me jako glasna buka i krevet mi se tresao", "Cijela kuća se tresla, slike su pale sa zida", "Kuća se tresla oko deset sekundi", neki su od brojnih komentara građana koji su osjetili podrhtavanje. 

GALERIJA Pogledajte prizore stravičnog potresa na Tajvanu

potres u New Yorku
1/18
Ključne riječi

Komentara 11

NE
NervozniPoštar
17:10 05.04.2024.

Ovaj put se tresla cijela kuća, inače, kad je manji potres, trese se samo donja polovica.

SE
Semiramida
14:47 06.04.2024.

Potres u Zagrebu je bio 5,5 prvi, nekoliko jakih oko 4,8i 4,5, one od 3,5 i ne brojimo. a bilo je tisuće sitnih potresa još. Tko misli da je potres od4,8 jači od 5,5 neka se upiše u osnovnu školuu i prouči stupnjevanje i štete.Fotona se tiče. Stara gradnja i novogradnja su također dvije različlite stvari.

JO
JOZO
23:06 05.04.2024.

Krolo koju si budalaštinu kretensku ovdje napisao. Hajde malo razmisli ako imaš sa čime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije