ISKUSTVO IZ RODILIŠTA

Potresna ispovijest o porodu u Šibeniku: 'To je bilo jezivo, to je bio horor...'

Lara Alat Provjereno
Foto: Provjereno
1/3
24.10.2024.
u 16:26

Šibenčanka je operirana, no peti dan od dolaska kući primijetila je novi problem

Šibenčanka Lara Alat, majka dvoje djece, za emisiju "Provjereno" Nove TV ispričala je potresno iskustvo poroda u šibenskom rodilištu. Nakon što je rodila dječaka, u rađaonu je kao zamjena stigao liječnik koji joj je na silu vadio posteljicu. Svemu je svjedočila njezina sestra. 

"Ja sam bila njemu iza leđa, on je svoju ruku gurnuo u njezinu rodnicu… On je silovito to vukao. Doktorica, koja joj je vodila trudnoću, govorila je da nema potrebe to raditi, da će se svakako uspavati, svakako će se operativnim zahvatom ukloniti ta posteljica, ali on je i dalje pokušavao, ignorirajući to što mu je doktorica govorila“, rekla je Paula Konjuh te dodala: "On je tresao rukom, to je ispadalo iz njegove ruke, ti komadi… To je bilo jezivo, to je bio horor. To su bili komadi tkiva."

Lara je operirana, no peti dan od dolaska kući primijetila je novi problem: "Nešto je bilo na izlazu iz mene. Nisam znala jesu li to u ugrušci i nisam znala što ću." Ispostavilo se da je riječ o gazi koja je ostala u njoj. S visokom temperaturom završila je u bolnici gdje je ustanovljeno da ima i zaostali komad posteljice. 

Večernji list je zatražio reakciju šibenske bolnice za ovaj slučaj. Javila nam se nova ravnateljica bolnice Ivana Skorić, koje je rekla da za sada nema komentara i da je "trenutno službeno odsutna na predavanju".  

GALERIJA Najviši neboderi u Hrvatskoj: Donosimo listu od 31 impresivne građevine
Lara Alat Provjereno
1/49

Komentara 1

MA
marijanka
16:37 24.10.2024.

Draga Lara Ne daj Boze nikome ovo sto ste Vi dozivjeli. Tuzite toga necovjeka jer to nije doktor vec mesar,Uzmite dobrog odvjetnika jer to ne smiije proci samo tako.Trazite ostetu za pretpljenu bol i za ne eticno ponasanje tog mesara,, Kome je je on polagao zakletvu? Ljuta sam do boli.svako dobro Vama i bebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije