NAKON KRVAVOG POHODA

Poznato stanje bebe čija je majka ubijena u Gradačcu: 'Bit će predana Centru za socijalni rad'

Gradačac: Policijski očevid na farmi na kojoj je Nermin Sulejmanović počinio samoubojstvo
Foto: PIXSELL
1/3
12.08.2023.
u 21:47

Osim troje ubijenih, među kojima je i majka devetomjesečne bebe, ubojica N.S. je ozlijedio još tri osobe, a jedna od njih je i policajac koji je u međuvremenu pušten na kućnu njegu

Nakon stravičnog zločina u Gradačcu u kojem je ovoga petka u krvavom pohodu N.S. usmrtio svoju nevjenčanu suprugu, još dvije osobe te na kraju presudio i sebi, UKC Tuzla objavila je stanje devetomjesečne bebe. Dijete, čija je majka ubijena, nema povrede te je dobro, doznaje N1 BiH.

Osim toga, doznaje se kako će beba biti predana Centru za socijalni rad Gradačac. 

>> VIDEO Nevjenčana supruga je četiri dana prije ubojstva tražila zabranu pristupa, sud ju je odbio

Podsjetimo, osim troje ubijenih, ubojica N.S. je ozlijedio još tri osobe, a jedna od njih je i policajac koji je u međuvremenu pušten na kućnu njegu. Ubojica je svoj pohod i snimao uživo putem Instagrama, što su neki čak i podržali, a policija je naknadno objavila kako trenutno ispituje oko 40 osoba koje su veličali njegova ubojstva. 

Ranije je također objavljeno i kako je ubojica samo nekoliko dana prije bio prijavljen za nasilje u obitelji, a Općinski sud u Gradačcu je odbio zahtjev MUP-a kojim bi se zabranilo približavanje žrtvi.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije