VEČERNJI TV

UŽIVO Večernjakov stručnjak: Ovo će biti teška i velika bitka, Izraelci će ulaziti u živo blato gdje će imati velike gubitke

Foto: VL
1/9
02.10.2024.
u 10:19

Izvješća govore kako će Izrael za nekoliko dana pokrenuti veliku odmazdu na iranski raketni napad te da će ciljati iranska postrojenja za proizvodnju nafte

Večernjakov novinar i stručnjak za Bliski istok Hassan Haidar Diab gostuje u studiju Večernjeg TV-a gdje komentira novi napad Irana na Izrael. Iran je, naime, sinoć ispalio gotovo 200 projektila na Izrael nakon čega je izraelski premijer Benjamin Netanyahu obećao je da će uzvratiti udarac. "Iran je napravio veliku pogrešku večeras - i platit će za to", rekao je na početku hitnog sastanka kabineta za političku sigurnost kasno u utorak.

- Iranski napad je gotovo završen, no u Libanonu dosta eskalira. Izgleda da  Netanyahu sav svoj bijes iskaljuje na Libanonu. Razgovarao sam sa svojom sestrom, sinoć je bila noć bez sna. Bejrut je bio žestoko bombardiran. Danas prvi put su krenuli u Libanon i prema zadnjim informacijama Izraelci su pretrpjeli velike gubitke. Vidjeli su se helikopteri kako vode ranjenje i mrtve i bolnice, oko 20-ak vojnika je ranjeno i poginulo. To će biti teška i velika bitka, Izraelci će ulaziti u živo blato gdje će imati velike gubitke, to je ono što Hezbollah čeka - rekao je Haidar Diab. 

Izvješća govore kako će Izrael za nekoliko dana pokrenuti veliku odmazdu na iranski raketni napad te da će ciljati iranska postrojenja za proizvodnju nafte. Koje poteze bi izraelski premijer Benjamin Netanyahu još mogao povući, što znači ovaj napad za odnos SAD-a i Izraela te kako će se dalje razvijati situacija komentirat će naš Hassan Haidar Diab. 

Više o sukobu na Bliskom istoku čitajte ovdje. 

GALERIJA Ljudi bježe u panici, nebo prošarano projektilima, ogromni krateri... Ovako je sinoć izgledao Izrael

1/25
Ključne riječi

Komentara 4

TA
TajSam
10:07 02.10.2024.

Hajde molim vas objasnite nama publici, od čega je ovaj stručnjak???

MO
Moslavina
10:06 02.10.2024.

Žrtvovat ću i žute i crvene katone ali ću izraziti svoje mišljenje. Niti je Hassan H.Diab stručnjak niti poseban poznavalac stanja na Bliskom istoku on je jednostavno samo jedrostrani navijač. Pricjenite sami.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
10:12 02.10.2024.

Sad je trenutak, treba svim mogućim silama udariti na Iran i jednom za svagda uništiti njihov nuklearni program.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije