Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan mladih
Povratak na članak

Pravi korak naprijed - hoćete li nam se pridružiti?

Mladost bi trebala biti najljepše doba vašeg života, kad možete uživati u najboljim stvarima ovoga svijeta i početi razmišljati o budućnosti, dok postajete samostalni. No, u doba kada se Europa suočava s nezapamćenom stambenom krizom, cijene stalno rastu i često dovode do neusklađenosti plaće s troškovima života, a svijet proživljava posljedice najgore klimatske krize, ne znate niti odakle početi. Kako mogu imati svoju slobodu, svoj dom, dobar posao te uživati u životu, dok je budućnost neizvjesna?

Komentari 3

Avatar berija1
berija1
23:48 06.09.2023.

Jedina stranka sto nesto radi, premijer Milanovic ih je pozivao na odlazak .

VL
RA
Raptor
17:09 06.09.2023.

Školski primjer precjenjivanja vlastitih mogućnosti. Koje su to ideje koje nudi Sunčana Glavak koje bi trebalo slijediti? Njezina stranka na vlasti je u Hrvatskoj 24 godine i nije riješila probleme mladih. Naprotiv, zbog sustava vrednota koji je njezina stranka stvorila u Hrvatskoj, mladi odlaze iz Hrvatske jer ne mogu riješiti pitanje stanovanja, školovanja, zaposlenja, vrtića, napredovanja, bez stranačke iskaznice njezine stranke. Nuditi rješenje problema mladih u EU, od Sunčane Glavak, u najmanju ruku je degutantno, nerealno, smiješno i bezobrazno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.