Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM NOĆI

FOTO Prevrnuo se autobus pun turista iz BiH kod Venecije: 10-ak ozlijeđenih, vatrogasci ih izvlačili

Foto: Vigili del Fuoco
1/2
01.01.2024.
u 13:03

Sve osobe su izvučene iz vozila, a zasad je poznato kako je 10-ak osoba lakše ozlijeđeno te će biti pušteni na kućno liječenje

Nova nesreća autobusa dogodila se tijekom noći kod Venecije, javlja Venezia Today. Do prevrtanja turističkog autobusa bosanskih registracija koji je prevozio 79 ljudi je došlo oko 2.30 sati, a na mjesto nesreće su došle sve hitne službe. 

Ljudskih žrtava nije bilo te su vatrogasci sve putnike izvukli iz vozila, no u nesreći je bilo desetak lakše ozlijeđenih turista kojima je pružena liječnička pomoć. Ostali nisu pretrpjeli nikakve posljedice od udara autobusa o tlo, a nakon nesreće su prevezeni do Jesole. 

Kako se doznaje, autobus na kat koji je prevozio turiste iz BiH vraćao se u Trst nakon što su bili na novogodišnjoj proslavi u Punta Sabbioni. Prema navodima policije, do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog skliske ceste, a autobus je u prevrtanju srušio telefonski stup. 

Cijela intervencija završila je jutros u 6.30 sati, a turisti će odmah biti prevezeni svojim kućama.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Prvi kineski domaći veliki brod za krstarenje počinje s probnim radom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Marko
Marko
13:16 01.01.2024.

A nije pao s mosta?

BA
Barcelona85
13:18 01.01.2024.

Venecija postaje bermudski torkut za autobuse iz regiona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije