Nova tržnica

Pri kraju druga faza izgradnje brodske tržnice

Slavonski Brod tržnica
Ivica Galovic/PIXSELL
07.06.2013.
u 16:22

Ukupna vrijednost investicije je 10,1 milijuna kuna. Druga faza izgradnje podrazumjeva i uređenje prilaznih cesta te pješačkih staza

Nakon što je završen prvi dio rekonstrukcije slavonskobrodske tržnice i stvoreni uvjeti da se svi prodavači, štandovi i kiosci vrate u obnovljeni natkriveni dio, nastavljeni su radovi na uređenju otvorenog dijela.

Pored uređenja i popločavanja prodajnog dijela, druga faza izgradnje podrazumijeva i uređenje prilaznih cesta te pješačkih staza.

Ukupna vrijednost investicije je 10,1 milijuna kuna.

- Do probijanja rokova u izgradnji tržnice došlo je jer u vrijeme raspisivanja natječaja nismo računali na gubitak vremena do kojeg je došlo prilikom prebacivanja kioska – kaže gradonačelnik Mirko Duspara.

On dodaje kako je tržnica u financijskom dijelu dobro pokrivena i kako nema nikakvih dugovanja prema izvođačima radova. Duspara je izrazio nadu kako će uskoro biti završen i drugi dio izgradnje, nakon čega slijedi vraćanje Tibo kioska te uređenje parkinga i pristupne ceste od Štampareve ulice prema bivšem buvljaku.

Tijekom izvođenja radova vodilo računa o tome da tržnica cijelo vrijeme bude otvorena za kupce, iako je funkcioniranje biti otežano.

- Tržnica je do sada stvarno bila pravo ruglo grada. Umjesto toga, Brođani i svi stanovnici naše županije sada će napokon dobiti kvalitetan i reprezentativan prostor koji su dugo čekali – istaknuo je gradonačelnik.

>>Klubu "Regoču" donirali kućanske aparate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije