Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ NJEMAČKE

Prijetio dostavljaču zbog jedne njegove navike, sada mora u zatvor na četiri mjeseca

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
28.02.2024.
u 17:26

Iako se Nijemac branio kako je taj dan bio naživciran jer mu je bivša partnerica uskratila dogovoreni susret sa sinom, sudac ga je ipak osudio nepravomoćno na četiri mjeseca zatvora

Naživcirani Nijemac (44) iz Düsseldorfa osuđen je na četiri mjeseca zatvora i to zato što je prijetio jednom dostavljaču. No, ono što je naživciralo Nijemca bilo je zapravo - glasno pjevanje dostavljača. Kako prenosi Fenix-Magazin, muškarac je još u rujnu 2021. vrijeđao dostavljača paketa DHL-a, pljuvao ga, a onda mu i prijetio da će ga izbosti ako ne prestane pjevati. 

- Pet godina raznosim pakete i uvijek pjevam, ali nikada mi se nije ovako nešto dogodilo - objasnio je 42-godišnji dostavljač. Osim toga, naveo je i kako ga je Nijemac mjesec dana nakon podnošenja prijave tražio i da povuče tužbu.

Iako se Nijemac branio kako je taj dan bio naživciran jer mu je bivša partnerica uskratila dogovoreni susret sa sinom, sudac ga je ipak osudio nepravomoćno na četiri mjeseca zatvora jer je i ranije višestruko osuđivan, između ostalog i za nasilna kaznena djela.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Jeste li se vozili ovom cestom u Hrvatskoj? Nema baš simpatičan nadimak

Ilustracija/Njemačka policija
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije