PROMO

Priključite se fitness revoluciji i ostvarite visoku zaradu u kratkom vremenu

Fire Body
Foto: Fire Body
1/15
19.08.2024.
u 09:04

Oduvijek ste sanjali o privatnom biznisu, maštali o samostalnosti, neovisnosti i odličnoj zaradi? Ili ste pak uspješni poduzetnik u potrazi za novim projektima? Imamo rješenje za vas!

Posljednjih godina često čitamo kako su građani Hrvatske među najdebljima u Europi, a neki podaci govore kako je čak 65% odraslih ljudi u Hrvatskoj – pretilo. Debljina je postala jedna od najvećih javnozdravstvenih problema današnjice pa ne čudi što je fitness industrija među najbrže rastućim industrijama na svijetu, a ulaganje u istu garantira sigurnu i visoku zaradu.

Uspješna mlada poduzetnica Ivana Ćalušić Knezović uvidjela je potrebu za novim načinom mršavljenja koji bi ljudima pomogao da riješe problem pretilosti ili ga pak spriječe. Prije gotovo 3 godine osnovala je tvrtku Fire Body i postala ekskluzivna zastupnica za revolucionarne VacuTherm Body Space uređaje za hrvatsko tržište.

Foto: Fire Body

- Naša najveća snaga je što predstavljamo pravu inovaciju u vježbanju i nudimo mogućnost da pokretanjem fitness centra s našom opremom budete istinski drugačiji i posebni, a mi vam pružamo obuku i podršku tijekom perioda otvaranja – kaže Ivana i dodaje – ulaganje u Fire Body koncept sigurno je i garantira brz povrat investicije, kao i visoku zaradu. Otvaranje Fire Body studija tim je lakše i jednostavnije jer je cjelokupna ideja već razrađena. Za naše kupce mi smo tu od samog početka; savjetovanja o izboru poslovnog prostora, izboru sprava i kozmetičkih uređaja, osiguravamo početne marketinške materijale, pružamo edukaciju, osiguravamo servis. S nama, poduzimanje poslovnog poduhvata nikada nije bilo lakše.

Foto: Fire Body

Samo 30 minuta vježbanja na Fire Body spravama postiže jednak učinak kao tri sata vježbanja u klasičnoj teretani, a što je idealna prilika i sjajan način mršavljenja za muškarce i žene koji zbog ubrzanog načina života i velike količine obveza, nemaju vremena posvetiti se sebi onoliko koliko bi htjeli.

- Radi se o revolucionarnim spravama u svijetu fitnessa koje omogućuju brže i učinkovitije mršavljenje i učvršćivanje tijela. Fire Body sprave koriste kombinaciju aerobnog treninga s vakuumom i infracrvenom tehnologijom koja poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, ublažava bolove, sagorijeva masti, eliminira celulit, poboljšava kondiciju te izlučuje toksine iz tijela. Gubitak težine na vagi nakon jednog tretmana je i do 2 kilograma. Svjedočili smo mnogim transformacijama, a rekordni rezultat je gubitak od 35 kilograma u 3 mjeseca - govori Ivana.

Foto: Fire Body

Split je prvi u Hrvatskoj dobio inovativne sprave za uklanjanje celulita i viška masnih naslaga, a Ivana je nastavila širiti fitness revoluciju diljem Hrvatske u kojoj je otvoreno čak 40 Fire Body studija, između ostalog u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Makarskoj, Sinju, Varaždinu, Osijeku, Vinkovcima, Poreču, Umagu, Požegi, Rijeci, Zadru, Krku, Velikoj Gorici, Koprivnici, Metkoviću, Šibeniku i mnogim drugim gradovima, a potražnja za otvaranjem novih je sve veća i veća.

Foto: Fire Body

Više o Fire Body konceptu možete pročitati na www.firebody.hr, a cijelu ponudu uređaja možete pogledati na www.firebody.eu .

Ukoliko ste zainteresirani za otvaranje svog Fire Body studija i želite postati dio fitness revolucije koja je zahvatila čitav svijet, pošaljite upit na calusic.ivana@gmail.com, nazovite 091-9553-248, ili posjetite službenu Facebook ili Instagram stranicu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije