potrebna pomoć

Primorsko-goranska županija donira 100.000 kn poplavljen područjima

Gunja
Marko Mrkonjić/PIXSELL
30.06.2014.
u 14:44

U dogovoru s čelnim ljudima Vukovarsko-srijemske županije i Općine Gunja Primorsko-goranska županija je nabavila 64 agregata za struju namijenjena domaćinstvu

Nakon posjeta župana Zlatka Komadine poplavljenim područjima u Vukovarsko-srijemskoj županiji i Općini Gunja, Primorsko-goranska županija donijela je odluku o donaciji 100 tisuća kuna za pomoć poplavljen područjima.

U dogovoru s čelnim ljudima Vukovarsko-srijemske županije i Općine Gunja Primorsko-goranska županija je nabavila 64 agregata za struju namijenjena domaćinstvu, od čega su 32 agregata donirana Općini Gunja, a 32 agregata Vukovarsko-srijemskoj županiji.

>>'Ako za tri mjeseca država ne pomogne u obnovi, pogon selim prema Lici'

Komentara 1

DU
Deleted user
21:08 30.06.2014.

Nemojte zaboraviti poslati upustvo za uporabu istih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije