BRUTALAN NAPAD

Pritvoren jer je 72-godišnjaka udario željeznom šipkom pa ga izbo nožem

tribunj, uhićenje, policija
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
31.03.2017.
u 14:57

U daljnjem napadu na 72-godišnjaka koji je ozlijeđen opasno po život, 59-godišnjaka je spriječio građanin koji se zatekao na mjestu događaja

Muškarac (59) iz Splita pritvoren je zbog pokušaja ubojstva. Sumnjiči ga se da je 29. ožujka oko 8.30 na području Županije splitsko-dalmatinske željeznom šipkom udario 72-godišnjaka nakon čega je 72-godišnjak pao na pod.  

Osumnjičeni ga je potom više puta ubo nožem u prsa i trbuh te ga je više puta zarezao po rukama i čelu. U daljnjem napadu na 72-godišnjaka koji je ozlijeđen opasno po život, 59-godišnjaka je spriječio građanin koji se zatekao na mjestu događaja.

Napadač je uhićen te prvo priveden na policiju, a zatim i sucu istrage Županijskog suda u Splitu koji mu je odredio istražni zatvor. 

>> Na Facebooku podržao dvostruko ubojstvo: Jedan drotovski smrad manje, bravo mladiću...

>> Tinovi su prijatelji u panici. Policija temeljito istražuje narkoseanse

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
17:33 31.03.2017.

Izvrsno rade novinari,jer ne zele otkriti identitet hrabrog pocinitelja herojskog djela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije