NISU BILI PIJANI

Privedena obojica vozača koji su prouzročili tešku nesreću u Puli

policijski auto
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
09.08.2016.
u 16:12

Na mjestu je poginula 49-godišnjakinja, a 51-godišnjakinja je preminula u bolnici

Policija je uhitila obojicu vozača zbog izazivanja prometne nesreće u Puli, u kojoj su kasno navečer u ponedjeljak smrtno stradale dvije pješakinje, a treća je ozlijeđena, i obojica će tijekom dana biti pritvoreni.

Policija sumnjiči obojicu vozača za izazivanje te teške nesreće jer je jedan nepropisno pretjecao kolonu, a drugi skretao ulijevo bez provjere može li to učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu.

Obojica su bili u istom prometnom traku Ulice 119. brigade. Nesreća se dogodila kad je BMW njemačkih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak iz okolice Vodnjana, nepropisno pretječući kolonu ispred sebe, udario u BMW švicarskih oznaka koji je skrenuo ulijevo na parkiralište. Taj automobil vozio je 45-godišnjak iz Svete Nedelje.

Prilikom sudara se automobil koji je pretjecao odbio i udario u tri pješakinje na nogostupu. Na mjestu je poginula 49-godišnjakinja, a 51-godišnjakinja i 45-godišnjakinja su zbog teških ozljeda prevezene u pulsku Opću bolnicu, gdje je 51-godišnjakinja nakon ponoći preminula.

Policija je utvrdila kako vozači nisu bili pod utjecajem alkohola.

>> Video upozorenja shrvane majke: Ovako je moj sin poginuo na motoru...

Komentara 4

BI
Biker
17:04 10.08.2016.

Naravno mda je kriv onaj koji je preticao kolonu , zasto sad da snosi covjek koji je uredno zelio skrenuti ..... Koja policija...koji sistem .. trebalo bi pritvorit i policajce koji su pravili uvidjaj , jer nisu sposobni radit svojoj posao .... ili taj koji je krivac i preticao je neciji sin nekog tatice na visokoj funkciji , pa ajmo obicnog covjeka ....

DU
Deleted user
20:57 09.08.2016.

Svašta od naše policije, pa kriv 99% je onaj koji je pretjecao kolonu. Ako je drugi vozač dao signal (lijevi žmigavac) ne vidim zašto bi on snosio imalo krivice, zbog toga jer bahati divljaci ne mogu čekati, da netko skrene na sporednu cestu. iz iskustva znam bar u Zagrebu, toliko je bahatih da nikad ne uključuju žmigavac kada nekog pretječu, a kamo li više automobila odjednom.

NE
Nepokolebljiv
09:48 10.08.2016.

Napraviti prekrasne 18-karatne lancice, odrezati in pimpeke i pretvoriti ih u divne privjeske da ih do kraja zivota podsjecaju kako su auti i njihova objesna voznja stajale zivota tri nevine osobe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije