Problematični dječak nije 'nemiran' već tempirana bomba koju hitno treba deaktivirati

23.10.2024. u 07:23

Devetogodišnjak je dokazani primjer djeteta s teškoćama i sustav s time treba suočiti njegove roditelje, ako nije prekasno.

Komentara 4

SB
Stroga Babaroga
08:16 23.10.2024.

Dječak hitno treba pomoć, a one koji su do sad uspješno radili na tome da pomoć ne primi, nego da godinama ugrožava drugu djecu (i odrasle!) treba razotkriti i kazniti. Postoji dokumentacija o svemu!

TR
Trgovac
08:51 23.10.2024.

Pa tu je ocito sto se događa. Roditelji su problem i treba im oduzeti djecaka. Samo uz novu obitelj, u drugom gradu on moze normalno napredovati i odrastati.

HR
hrza
09:23 23.10.2024.

Dajte ga meni na desetak dana i bit će najbolje dijete u školi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije