NASMIJAO SVE!

Prodavač s tržnice u Dalmaciji postao pravi hit: 'Nemate pojma, to se bere noću'

Zagreb: Preduskršnja kupovina namirnica na tržnici Kvatrić
Tomislav Miletic/PIXSELL
05.08.2021.
u 14:26

Pogreška jednog prodavača s tržnice u Dalmaciji završila je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i oduševila.

Tržnica za mnoge od nas predstavlja raskoš mirisa i boja voća i povrća, a vještina prodaje koju imaju mnogi prodavači je uistinu zavidna. No, nisu svi isti. Pogreška jednog prodavača s tržnice u Dalmaciji završila je na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i oduševila. 

Prodavač je želeći oglašavati cijenu nektarina stavio komad kartona na kojem je napisao da 'nahtarina' košta 20 kuna po kilogramu i tako nasmijao mnoge. .

 

Reakcija nije izostajala. 

- Koliko koštaju moga je napisat zlathtarina - šaljivo je navela jedna komentatorica, dok je drugi imao i 'ludo' objašnjenje: - Nahtarine se beru noću kako bi već ujutro bile na tržnici, a dahtarine se beru danju pa ih noću prevoze do kupca. Ove prve su malo skuplje.

'Da je uzgojila, znala bi kako se zove', 'Nemate pojma, to se bere noću'….. - neki su bili od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 1

RU
rumjack
10:08 06.08.2021.

Moja gospoja kaže,kupila sam "nektarmila"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije