'KAO IZ HOROR FILMA'

Prolaznica naišla na šokantan prizor: Uz cestu nađene razbacane lešine ubijenih pasa

15.12.2016., Srbija - Hrvati u Vojvodini, u malom selu Tavankut pokraj Subotice. Tzv. Vuciceva cesta u Tavankutu.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorović/Pixsell
16.01.2017.
u 18:30

Prizor koji ih je sve dočekao opisuju kao one iz horor filmova...

U poslijepodnevnim satima slučajna je prolaznica, na cesti Vodnjan - Fažana, na vrhu ilegalnog odlagališta otpada, naišla na stravičan prizor!

Prolaznica je naime, biciklirala cestom i zastala kako bi vidjela ruševine zgrade pokraj odlagališta, prenosi Glas Istre.

Međutim, zbog prizora koji je ugledala toliko se šokirala da je najprije povraćala, a potom alarmirala sve nadležne službe, prije svih policiju i komunalne redare.

Nakon dojave komunalnog redara iz Vodnjana, danas ujutro na teren su izašli veterinarska inspekcija, policija, higijeničari te komunalci Vodnjana i Fažane jer se područje nalazi točno na granici, a s njima i mi.

Prizor koji ih je sve dočekao opisuju kao one iz horor filmova. Devet lešina, mahom velikih pasmina te tri manje, poput pudlica, relativno dobro uščuvani s brojnim ranama. Hladnoća je 'pomogla' da se lešine ne raspadnu, ali i da se okolnim područjem ne širi nesnosni smrad. Prema nekim procjenama prisutnih, ovdje su bačeni unatrag mjesec dana.

UPOZORENJE: Uznemiravajuće fotografije možete pogledati OVDJE

>> Amor koji je svojom krvlju spasio živote sedam pasa traži dom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar istina007
istina007
00:28 17.01.2017.

Izvinite a pas čoveku najbolji prijazelj. Da neko bi moj pas dirao ja bi ga branila 100%. U ljudima sam se već mnogo razočarao, ali u pas nikad. Ja imam nemački ovčar a niko da ne poveruje kad idemo šetatii na ulicu idem ja pad i dvoje moje mačke a ljudipshite pas će vam mačke napadti. A ja na to moje mačke ćr pre napasti moj pas neho obrunuto moj pad čuva ih. To je istina a pas bude kao vladnik ko mu vaspita :-)

Avatar zong
zong
19:05 16.01.2017.

Ma to su sigurno ostatci dobrica iz "hrvatske domoljubne vojske" koje su mučki pobile zvjerske horde prljavih partizana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije