TEŠKA PROMETNA KOD POŽEGE

U frontalnom sudaru s automobilom poginuli motociklist i suvozačica

Novi Mihaljevci: Motociklist i suvozačica poginuli u sudaru s automobilom
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/15
23.04.2023.
u 15:38

U tijeku je policijski očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti tragičnog događaja. Cesta Novi Mihaljevci - Trenkovo zatvorena je za sav promet.

Dvije osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju u poslijepodnevnim satima dogodila u Novim Mihaljevcima nedaleko od Požege. Kako su izvijestili iz OKC-a Policijske uprave požeško-slavonske, nesreća se dogodila ispred kućnog broja 60A. Prema neslužbenim informacijama, na cesti prema Trenkovu nešto prije 15 sati došlo je do frontalnog sudara osobnog automobila i motocikla.

U nesreći su poginuli muškarac koji je upravljao motociklom i njegova suvozačica, ženska osoba. Oboje su nakon sudara ostali nepomično ležati na tlu te im unatoč pokušaju reanimacije nije bilo spasa. Vozač osobnog automobila Golfa prošao je bez ozljeda.

Iz policije su dvadesetak minuta ranije javili da u nesreći ima ozlijeđenih. Nažalost, dvije osobe podlegle su ozljedama.

U tijeku je policijski očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti tragičnog događaja. Cesta Novi Mihaljevci - Trenkovo zatvorena je za sav promet.

VIDEO Zapaljene svijeće ispred noćnog kluba Ritz u spomen na Tomislava Sablju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije