Ozlijeđene dvije osobe

Nevjerojatna nesreća u tunelu Učka: Komad ventilacije pao na cestu

Učka
Foto: Naša Bujština
1/4
06.04.2018.
u 13:42

Vozač nije držao potrebni razmak tako da je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio automobila Citroen pulskih registarskih oznaka

U prometnoj nesreći koja se jučer oko 11.45 sati dogodila u tunelu Učka, lakše su ozlijeđene dvije osobe.

Nesreća se dogodila kada je 46-godišnjak upravljao automobilom Ford riječkih registarskih oznaka, kolnikom brze ceste B-8 u pravcu Pule, piše nasabujstina.

Vozač nije držao potrebni razmak tako da je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio automobila Citroen pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 24-godišnjakinja, a koja je usporila kako bi izbjegla nalet na dio ventilacijskog sustava koji je neposredno prije pao na kolnik.

U nesreći su lakše ozlijeđeni vozač Forda i njegov 36-godišnji suputnik.

Komentara 16

Avatar indigo25
indigo25
14:07 06.04.2018.

Fascinanto je da je ovo tek prvi slučaj.

BD
bozidar.dolenec
20:43 06.04.2018.

Ovi ventilatori su još od Yuge,ali nisu bili dobro pofarbani.

RI
rightside
14:16 07.04.2018.

novinarcic je pokusao vrlo lukavo sam rjesit mistirej oko nesrece,napisavsi da je sve bilo zbog premalog razmaka..)))) nikako zbog neodrzavanja tunela,ili nemara ljudi koji su zaduzeni za preglede i odrzavanja cesta,,)))) sigurno se nema za nova ulaganjapa bi bilo dobro da se za popravak zaduzi osoba koja je prenaglo kocila u tunelu,,)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije