ISTRAGA U TIJEKU

Pronađena majka djece čiji su ostaci godinama bili u koferima? Vjeruje se da je u Južnoj Koreji

Pjong?ang: Vesela svakodnevica za vrijeme Olimpijskih igara
Peter Kneffel/DPA
22.08.2022.
u 09:57

Policijski izvor rekao je televizijskoj kući da lokalne snage ne mogu locirati ženu osim ako se ne izda nalog za njezino uhićenje

Žena za koju se vjeruje da je članica obitelji dvoje djece čiji su ostaci pronađeni u koferima na Novom Zelandu nalazi se u Južnoj Koreji, priopćila je policija u Seulu.

Žena, Novozelanđanka rođena u Južnoj Koreji, stigla je u Južnu Koreju 2018. godine i od tada nema podataka o njezinu odlasku, rekao je policijski službenik i dodao kako bi ona mogla biti majka dvoje djece s obzirom na njezinu bivšu adresu i dob, prenosi The Guardian.

KBS, južnokorejska nacionalna televizija, izvijestila je da je Interpol zatražio od južnokorejske policije da pronađe njezinu lokaciju. Policijski izvor rekao je televizijskoj kući da lokalne snage ne mogu locirati ženu osim ako se ne izda nalog za njezino uhićenje.

Novozelandska policija nije željela potvrditi jesu li se obratili policiji u Seulu i odbila je dati daljnje komentare u ponedjeljak, ali je prethodno potvrdila da surađuje s Interpolom. Policija je, naime, pokrenula istragu o ubojstvu prošli tjedan nakon što su pronađeni ostaci djece. 

Obdukcija je pokazala da su djeca bila osnovnoškolske dobi, između pet i 10 godina. Tijela su bila skrivena u dva kofera slične veličine, a vjeruje se da su koferi bili u skladištu nekoliko godina, vjerojatno tri do četiri godine.

VIDEO Ubijena kći bliskog Putinovog saveznika: Eksplodirao joj automobil, otac navodno bio meta

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
13:20 22.08.2022.

"...članica obitelji dvoje djece..." !! A na birou toliko školovanih čeka, čeka... al nemaju "one" gene izgleda, pa ništ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije