PROPALI PLANOVI

Trebali su ih obučiti, naoružati i poslati u borbu u Ukrajinu, a onda se dogodio veliki podbačaj

03.10.2024.
u 13:41

Poljska je i dalje spremna obučavati ukrajinske vojnike u drugim oblicima i programima koji su u tijeku i koji se slični odvijaju u drugim državama, ističu dužnosnici. Ministar obrane podsjetio je da je Poljska već obučila oko 20 tisuća vojnika iz Ukrajine

Ključne riječi

Komentara 46

DU
DugouhiDuško
15:13 03.10.2024.

Najgore je što se Ukrajinci ne bore za nezavisnost već za promjenu gospodara.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
14:55 03.10.2024.

I sami ukrajinci shvaćaju tko ih je gurnuo u ovo suludo krvoproliće, i da nema smisla ginuti zbog američkog interesa.

TH
than
14:01 03.10.2024.

Koje cudo. Velikoj vecini Ukrajinaca koji su izbjegli je jedino do opijanja i socijalne pomoci, a ne do ratovanja. Dok nije poceo ovaj nesretni rat nisam vjerovao da netko moze toliko piti iz dana u dan koliko oni mogu. To je totalna posast kod njih kao kod nas i Rumunja pusenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije