OLUJA

Proslavite Dan pobjede uz posebnu uspomenu koja evocira hrabrost i zajedništvo

Naljepnica
02.08.2024.
u 13:21

U nedjelju 4. kolovoza, uz Večernji list, potražite naljepnicu kojom obilježavamo jedan od najvažnijih događaja u novijoj hrvatskoj povijesti. Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, uz naš list dolazi naljepnica koja evocira uspomenu na vojno-redarstvenu akciju Oluja i oslobođenje grada Knina.

Akcija Oluja, provedena u kolovozu 1995. godine, bila je ključna za uspostavu teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske. Ova povijesna operacija, koja je označila kraj četverogodišnje okupacije, duboko je ukorijenjena u sjećanjima hrvatskog naroda. Uz Večernjakovu ilustraciju u obliku naljepnice, možete trajno sačuvati uspomenu na taj povijesni trenutak.

Naljepnica je osmišljena kao simbol hrabrosti i slobode, odajući počast svim braniteljima i civilima koji su doprinijeli ostvarenju mira i slobode. Ilustracija koja vjerno simbolizira pobjedu, ističe herojstvo i zajedništvo koje je bilo presudno u tim danima.

Potražite Večernji list ove nedjelje, 4. kolovoza i s nama obilježite Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja s ovom jedinstvenom naljepnicom.

Ponosno istaknite simbol koji slavi naše heroje i slobodu, te budite dio zajednice koja čuva uspomene na najvažnije trenutke naše povijesti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije