u varaždinu

Provalili, poprskali stanara nadražujućim sprejem i pokušali ga opljačkati

policija očevid
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
03.06.2024.
u 11:00

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starih 27 i 35 godina

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starih 27 i 35 godina zbog sumnje da su počinili razbojništvo. Kako se sumnja, u četvrtak oko 20.20 sati u ulici Braće Radić u Varaždinu došli do stana kojim se koristi 23-godišnjak i pozvali ga da otvori vrata.

- U trenutku kad je otključavao bravu, fizičkom snagom razbili ulazna vrata i ušli u stan. Pritom ga je jedan od njih pošpricao sprejom s nadražujućom tvari po licu i odgurnuo ga na trosjed, uhvatio ga za ruke, onemogućivši mu da se brani i zatražio da im da novac. Za to je vrijeme drugi muškarac s police uzeo igraču konzolu s namjerom da je ukrade - izvijestila je danas policija.

Nakon što se 23-godišnjak uspio osloboditi, razbojnici su pobjegao iz stana. Naknadno su pronađeni i dovedeni na kriminalističko istraživanje, a potom su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

VIDEO Ben, Don, Charlie, Pero i Riki zajedno imaju 47 godina azilskog staža

Ključne riječi

Komentara 1

BF
bf23
12:11 03.06.2024.

Da,i? Sada će besplatno živjeti i liječiti se u zatvoru par mjeseci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije