kraj kutine

Provalio u pravoslavnu crkvu pa ukrao milodare i oštetio Evanđelje

zvonik
Anto Magzan/Pixsell
22.04.2013.
u 12:30

Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe i oštećenja tuđe stvari

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je sa subote na nedjelju nasilno otvorio vrata na srpskoj pravoslavnoj crkvi u Stupovači, nedaleko od Kutine, te iz kutije za milodare ukrao novac, a potom na oltaru oštetio knjigu evanđelja, istrgnuvši iz nje listove.

Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe i oštećenja tuđe stvari. Policija nastavlja potragu za provalnikom.

Zbog pokušaja teške krađe policija traga i za nepoznatim počiniteljem koji je u noći s petka na subotu provalio u crkvu svete Marije u Ulici Antuna Grahovara u Sisku te u njoj ispremetao stvari, ali nije ništa ukrao.

>>Pijan vikao, razbijao i popio vino iz kaleža u crkvi kod Baške Vode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije