18. studenoga

Provjerite radno vrijeme trgovina za praznik: Neke rade skraćeno, a dio će biti zatvoren

Ilustracija
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/3
17.11.2021.
u 15:40

Obilježava se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

U četvrtak, 18. studenoga, obilježava se Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. S obzirom na to da je riječ o prazniku, neke će trgovine raditi skraćeno ili uopće neće raditi, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti u nastavku. 

Lidl

Radno vrijeme Lidla ovisi o poslovnici, a ovdje možete provjeriti kako radi ona najbliža vama. Zatvorena će biti jedino poslovnica u Vukovaru, na adresi Priljevo 30a. 

Konzum

Sutra neće raditi neke od Konzumovih poslovnica, o kojima je riječ pogledajte ovdje. Radno vrijeme ostalih također ovisi, neke će raditi skraćeno. 

Kaufland

Poslovnica Kauflanda u Vukovaru sutra neće raditi, a radno vrijeme ostalih poslovnica razlikovat će se od lokacije do lokacije, što možete provjeriti ovdje.

Plodine

Sve će poslovnice Plodina sutra raditi po nedjeljom radnom vremenu, koje možete provjeriti ovdje

Tommy

Poslovnice Tommyja će, također, imati različito radno vrijeme. Cijeli popis pogledajte ovdje

Bauhaus

U četvrtak, 18. studenoga, svi će Bauhaus prodajni centri biti zatvoreni. 

Pevex

Poslovnice Pevexa radit će od 8 do 14 sati, dok ona u Vukovaru neće raditi. Riječ je o poslovnici na adresi Kudeljarska 4a.

Dm

Većina poslovnica Dm-a bit će zatvorena, dok će druge raditi po standardnom radnom vremenu. O kojima je riječ, pogledajte ovdje

Bipa

Poslovnice Bipe radit će prema prilagođenom radnom vremenu kojeg možete pronaći ovdje

Većina trgovačkih centara radit će po uobičajenom radnom vremenu, a neki od njih su Avenue Mall, Arena Centar, City Center One East i West, Mall of Split i Joker Split te Pula City Mall. Popis radnog vremena pojedinih trgovina objavio je Rijeka Tower Center, a možete ga pogledati ovdje

VIDEO Vukovarski vodotoranj simbol je obrane Vukovara: Pogođen je s više od 600 projektila, ali nikada nije srušen!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije