Koalicijski potencijal na izdisaju

Proživljava li to SDP svoju drugu najveću krizu: Svi su shvatili da im suradnja s njima ne donosi ništa

05.10.2023.
u 16:04

Manje su incijative shvatile da im koalicija s SDP-om ne donosi ništa i sad traže alternativna rješenja, smatra Ankica Mamić

Komentara 21

Avatar Marko
Marko
16:18 05.10.2023.

Ukrali bi s oltara.A nesposobni,....

BL
blackeder2022
16:39 05.10.2023.

Kad sam napisao da je Grbin grobar SOPa,onda su mnogi na tu tvrdnju pljuvaćki reagirali.No svatkome tko je imalo ozanalizirao one koji su rušili SOPove polituki i kadrove iznutra,a to su upravo svi ministri Grbinove ex Milanovićevi ministri i too redom,iyti oni koji su u nizu od Europskih,lokalni i parlamentarnih izbora izgubili u redu 5 izbora.Ako netko doživi rkav kontinuirani izborni debakal,po kojoj to političkoj logici on preuzima stranku ,znajući da je 5 puta od građana hrvatske dobio 5 korpi u nizu?Kako možeš perspektuvu stranke graditi na 5 puta poraženim kadrovima koje građani hrvatske ne žele na vlasti jer im nisu uvjerljivi,nemaju povjerenja ni u njih, i ne ulijevaju im sigurnost? I Grbin i bratija,svaki minut koji ostaju u upravljačkoj strukturi SDPa je minut koji SDP sve više i više eutanizira.

JO
Jojmene
16:57 05.10.2023.

sdp nikom nije donio ništa dobro, počev od hrvatskih građana, pa do onih koji su bili dovoljno "telegentni" da s njima sade tikve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije