Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO OČEKIVALA OD SUPRUGA

Neugodna prva bračna noć: Bilo je odvratno, ostao mi je gorak okus u ustima

mladenka
Pixabay
01.01.2022.
u 21:18

Friško pečeni suprug svoju je ženu nazvao imenom njezine prijateljice. Cijela magija tada je nestala

Sve je izgledalo kao iz bajke. Vrijeme je bilo savršeno, hrana je bila ukusna, a nitko od uzvanika se nije previše napio i napravio kaos. Idila je trajala od ulaska u crkvu do rezanja torte. Čak je i prvi ples prošao bolje nego na probama. 

Međutim, onda se dogodio taj nesretni propust, tragedija koja je mladenki ostavila gorak okus u ustima. Ni dan danas ne može pogledati fotografije s vjenčanja. Jer ono što se tada dogodilo, promijenilo joj je bračni život, prenosi Sun.

Naime, kada je na red stigla prva bračna noć, mladenci su legli u krevet kako bi u zagrljaju usnuli u san. No friško pečeni suprug tada je svoju ženu nazvao imenom njezine prijateljice. Magija je nestala, a od šoka više nitko nije ni pomislio na san.

- Bilo je odvratno, ja ne znam kako sada dalje - ispričala je 26-godišnja nesretnica kroz suze. Njezin suprug je uvjerava da nije bilo preljuba, ali te riječi i dalje odzvanjaju u njezinim mislima. 

Bračna savjetnica Deidre Sanders kazala je kako je najbitnije da se vole. Ako nije u pitanju prijevara, ova nezgoda se može prebroditi te će postati opet bliski.

- Držite se za ruke, ljubite, budite prisni - rekla je Sanders koja smatra da će na taj način mladenka opet moći biti intimna sa svojim partnerom. 

Komentara 19

TR
Tripoli
09:02 02.01.2022.

Cek malo..ovo je zajebancili ili?!jer ak nije.. malo se zamislite vi iz VL

KP
Karlovacko pivo
09:52 02.01.2022.

Kad sam pročitao naslov Gorak okus u ustima pomislio sam na nešto drugo a ovo nije strašno čovjek se malo našalio

Avatar Charlie1
Charlie1
09:25 02.01.2022.

Štok i vjeverica. Suzama nikad kraja. Je li bila cijepljena? A on?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije