POKRENUTA INZVAZIJA

Prve snimke razaranja: Ukrajinom odjeknule snažne eksplozije

Ukrajina Rusija
Foto: Twitter
1/4
24.02.2022.
u 07:04

Oleksej Reznikov izjavio je da je neprijatelj započeo intenzivno granatiranje ukrajinskih jedinica na istoku, kao i vojnih kontrolnih centara i aerodroma

Rusija je pokrenula invaziju na Ukrajinu u punom razmjeru, rekao je ministar vanjskih poslova Dmitro Kuleba. Interfax Ukrajina izvijestio je o raketnim napadima na vojne objekte diljem Ukrajine i da su se ruske trupe iskrcale u južnim lučkim gradovima Odesi i Mariupolju.

Ukrajinski ministar obrane Oleksej Reznikov izjavio je da je neprijatelj započeo intenzivno granatiranje ukrajinskih jedinica na istoku, kao i vojnih kontrolnih centara i aerodroma, a društvenim mrežama šire se snimke eksplozija i njihovih posljedica. 

Ovaj posljednji video je primjer ruske propagande, naime to je snimka sa parade u Moskvi

Krenula je invazija! Rusi ispalili projektile na više gradova, Zelenskij proglasio ratno stanje za cijelu zemlju.

Ključne riječi

Komentara 36

PA
pan-am
07:15 24.02.2022.

Bože pomozi nam !!!

Avatar Zavratnica
Zavratnica
07:28 24.02.2022.

NATO će umjesto vojne pomoći napadnutoj Ukrajini odlučno nametnuti sankcije uvozu ruskih lizalica s okusom nafte.

SL
slavenZadravec
08:44 24.02.2022.

Sada su ruski građani / ruski narod na potezu. Jedina ispravna reakcija je masovno iskazivanje neodobravanja suludih poteza njihovog diktatora. Prema toj reakciji će u budućnosti biti cijenjeni; to će definirati kako će se u svijetu gledati na ruse kao ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije